Dit niveau

Find dit niveau, inden du tilmelder dig padel træning

Vi træner alle niveauer til privattræning og virksomhedstræning, men vores feriecamps og bootcamps er skræddersyet til forskellige niveauer, så vi sikrer at alle får det fulde udbytte af træningen. Brug derfor lidt tid på at sætte dig ind i vores niveau-inddelinger – vi vil så gerne have at alle kommer hjem med den fedeste træningsoplevelse!

Fundamental.

For at være på Fundamental niveau skal du kunne mestre de tre øvelser du kan se i videoerne nedenfor, som du kan øve dig på med en makker evt. på en singlebane.

Øvelse 1:

Mestring af flade slag og flugtninger:

I står en spiller fremme og en spiller tilbage bag servelinjen. I skal kunne få 15 bolde i træk over nettet uden fejl. Bolden skal ramme jorden for den spiller, der er der tilbage. Bolden skal tages i luften på en halvdyb eller dyb flugtning fra den der er fremme.

Øvelse 2:

Mestring af lave bolde og lobs:

I står en spiller fremme og en spiller tilbage bag servelinjen. I spiller en lav bold og et lob, bolden i hånden, spiller en lav, spiller et lob og enten stopper man bolden eller bruger to touches. I skal kunne mestre 5 serier i træk uden fejl.

Øvelse 3:

Mestring af dybe bolde:

Begge spillere står bag servelinjen og I herfra skal I kunne mestre 15 dybe bolde i træk.

Intermediate.

For at være på Intermediate niveau skal du kunne mestre de tre øvelser du kan se i videoen til venstre, som du kan øve dig på med en makker evt. på en singlebane.

Øvelse 1:

Mestring af flade slag og flugtninger:

I står en spiller fremme og en spiller tilbage bag servelinjen. Bolden skal ramme jorden for den spiller, der er der tilbage i defensiven, som skal slå skiftevis forhånd og baghånd. Netspilleren slår derfor fra side til side med halvdybe eller dybe flugtninger. I skal kunne mestre 20 bolde i træk uden fejl.

Øvelse 2:

Mestring af lave bolde og lobs:

I står en spiller fremme og en spiller tilbage bag servelinjen. I spiller en lav bold og et lob, spiller en lav, spiller et lob uden at stoppe bolden. 5 serier i træk uden fejl.

Øvelse 3:

Mestring af dybe bolde:

Begge spillere bag servelinjen. Den ene slår en flad, en flad, en flugtning – 4 serier i træk uden fejl.

Advanced.

For at være på Advanced niveau skal du kunne mestre de tre øvelser du kan se i videoen til venstre, som du kan øve dig på med en makker evt. på en singlebane.

Øvelse 1:

Mestring af flade slag og flugtninger:

I står en spiller fremme og en spiller tilbage bag servelinjen. I spiller butterfly, hvor begge spillere skal køre skiftevis. Den i defensiven spiller lige, den ved nettet spiller diagonalt. 20 bolde i træk uden fejl.

Øvelse 2:

Mestring af lave bolde og lobs:

I står en spiller fremme og en spiller tilbage bag servelinjen. I spiller en lav bold og et lob, bolden i hånden, spiller en lav, spiller et lob, i kryds i stedet for longline. 8 serier i træk uden fejl.

Øvelse 3:

Mestring af dybe bolde:

Begge spillere bag servelinjen. Flad, flad, flugtning – lob og løb (bajada, flad, volley) – 4 serier i træk uden fejl.

Hvis du er i tvivl om hvilket niveau du ligger på, så send os en video af dit spil – så vurderer vi gerne!

Bliv sponsor og få spændende fordele.

Ønsker din virksomhed at indgå i et sponsorsamarbejde med MoveYourGame, opnår I spændende fordele såsom padeltræning til virksomheden, sparringssessioner med elitespillere og skræddersyede events. Kontakt os i dag eller læs mere om sponsorsamarbejde her.

Feedback fra padelfolket: