Træn med os

Skræddersyet padel træning med MoveYourGame

MoveYourGame tilbyder skræddersyet padeltræning tilpasset den enkelte spillers mål, ønsker og behov, og lægger derudover meget fokus på skadesforebyggende og præstationsfremmende tiltag, så du kan tage dit spil til det næste niveau!

Vi tilbyder træningsprogrammer til spilleren, der selv vil stå for sin træning, privatforløb til dig der vil have individuel træning med en af vores dygtige trænere, og virksomhedstræning, der kan tilpasses din virksomheds behov for sundhedsfremmende tilbud til dine medarbejdere!

Vi tilbyder derudover bootcamps og camps med et målrettet fokus.

Vi træner alle niveauer til privattræning og virksomhedstræning, men til bootcamps og feriecamps sammensætter vi hold efter niveau. På denne måde sikrer vi at alle får det fulde udbytte af træningen og vi kan implementere taktiske spiløvelser. Brug derfor lidt tid på at sætte dig ind i vores niveau-inddelinger – vi vil så gerne have at alle kommer hjem med den fedeste træningsoplevelse!

Alle vores træningstilbud er inklusiv bane i en af Racketclubs centre i København, så når du booker online skal du blot dukke op til en fed omgang padel! Husk dog at aflyse 24 timer før din tid, hvis du bliver forhindret, da du ellers vil blive opkrævet fuld pris for din time.

Læs mere og book her:

Tag din padel til næste niveau – Se vores tilbud her:

Bliv sponsor og få spændende fordele.

Ønsker din virksomhed at indgå i et sponsorsamarbejde med MoveYourGame, opnår I spændende fordele såsom padeltræning til virksomheden, sparringssessioner med elitespillere og skræddersyede events. Kontakt os i dag eller læs mere om sponsorsamarbejde her.

Feedback fra padelfolket: