Bootcamps

Bootcamps

På vores bootcamps får du 9 timers målrettet træning over 6 uger på en fast ugentlig tid enten om morgenen eller om aftenen.
Træningen varetages af Marc Møller, Alex Loughlan og Carla Rodríguez, og hver bootcamp har kun plads til seks spillere, som fordeles på to baner med hver sin træner.

Hver bootcamp har et tema, hvor vi vil arbejde på dit padelspil progressivt, startende med mere teknisk fokus for derefter gradvist at bruge mere tid på kampsituationer. Træningen giver derudover en holdfølelse, og måske kan du finde andre på samme niveau, som du kan sætte kampe op med efterfølgende!

Husk at få tjekket op på dit niveau via vores niveau-inddeling inden du tilmelder dig, så vi kan sammensætte spillere med samme forudsætninger. På den måde sikrer vi, at du får det optimale ud af træningen og at dit niveau løftes mærkbart fra start til slut!

Læs om vores forskellige bootcamps her:

Morgen Bootcamps:

Eftermiddags- og aften Bootcamps:

Bliv sponsor og få spændende fordele.

Ønsker din virksomhed at indgå i et sponsorsamarbejde med MoveYourGame, opnår I spændende fordele såsom padeltræning til virksomheden, sparringssessioner med elitespillere og skræddersyede events. Kontakt os i dag eller læs mere om sponsorsamarbejde her.

Feedback fra padelfolket: